left KEZDŐSZŐLÉSZ: A kezdőszőlész fejleszt!

péntek, december 01, 2006

A kezdőszőlész fejleszt!


Hovatovább 2 hónapja szépítgetem a blogot. Eljött hát az idő hogy egy- két nagyobb módosítást hajtsak végre rajta, mindannyiunk örömére:
  1. A blog bejegyzései már egy csomó képet tartalmaznak. Ezeket elérhetővé teszem a bal oldali oszlopban Képgaléria néven. A Flickr szolgáltatónál vannak feltöltve a képek, ahol csoportokba rendszerezve akár slideshowként is megnézhetők. Izelítő itt : Töki borospincék. Természetesen itt is elsősorban borral, szőlővel kapcsolatos képek lesznek elérhetők. Bemutatónak mindig lesz egy kis kedvcsináló flash, ha meg kedved kapsz, a aflashre kattintva megnézheted az egész galériát.
  2. Mivel egyre több a sorozat, így egy külön rovat lesz a bal oldali oszlopban a Témajegyzék alatt, ahol a blog sorozatai kiválaszthatók egy legördülő menüben
  3. Az üzenőfalt egyenlőre megszüntetem, mert már több mint egy hónapja nem használta senki. Viszont feltüntetem az utolsó hozzászólások listáját, ezzel is bátorítva mindenkit a hozzászólásra (ami még nem nagyon múködik:)
  4. A jobb oldali oszlop egy kereső programmal indul. Ez kifejezetten a blog szavai közt keres. Ha tehát a Témajegyzék nem segít tovább (például szeretnéd a kóstolt borokat pincészet szerint is szűrni) akkor itt megteheted.
  5. Találtam még egy jópofa dolgot, úgyhogy mostantól minden oldallátogatáskor egy változó bölcsességgel találkozhatsz a jobb oldali oszlopban.

0 Comments:

Olvasd el a legfrissebbeket!