left KEZDŐSZŐLÉSZ: Szőlő egy új formában

szombat, november 11, 2006

Szőlő egy új formában


Lassan kezdi a mindennapjaimat is teljesen áthatni a szőlő és a bor szeretete. Ezért roppant megörültem amikor véletelenül belebotlottam egy internetes hirdetésbe, mely szó szerint még mélyebben a hétköznapjainkba csempészheti a szőlő minden cseppjét.

Ha már szájon át nem megy, kenjük magunkra/magunkba! Éljen a kozmetikumipar innovációs fantáziája, szőlőkrémet minden asszonyra!


Emint a termék leírása: "A Fáma Szőlő C plusz gél különleges szőlő (Vitis Vinifera L.) kivonatot és sejtvédő hatású C-vitamint tartalmaz. Így a készítmény a fáradt bőrt feszessé fiatalossá varázsolja miközben azt intenzíven hidratálja. A gélt vékonyan vigyük fel a bőrfelületre, amely maradék nélkül felszívódik. Pakolásként alkalmazva a gélt vastagabb rétegben használjuk, majd 20 perc után a bőrfelületet langyos vízzel alaposan mossuk le, kozmetikai kezelésnél iontoforézishez váltott pólussal ajánljuk.A készítménynek normál/zsíros, és száraz/érzékeny bőrre kifejlesztett változatait készítjük"
Egyébként abszolút alátámasztják empírikus kisérleteim is, hogy a szőlő (ugyan más formában) bejuttatva a szervezetbe szintén fiatalabbá varászolja a bőrt, miközben igen intenzíven hidratál is. E kúra különösen a férfiak körében igen népszerű, de itt az előírt mennyiséget nem vékonyan hanem igen vastagon kell mérni.

0 Comments:

Olvasd el a legfrissebbeket!