left KEZDŐSZŐLÉSZ: Pénteki kóstolások

csütörtök, február 08, 2007

Pénteki kóstolások


A pénteki furmintok kóstolással úgy döntöttem hogy hagyományt teremtek magamnak, azaz időröl időre kiválasztok egy fajtát egy borvidékről, amit péntekenként legurítok a torkomon és borgőzös emlékeimet megosztom a nagyérdeművel. Terveim szerint fajtánként legalább öt, de maximum tíz bor lesz képviselve.
A Furmintokból az utolsó jelöltet e héten végzem ki, az eddig kóstolt furmintokról majd a jövő héten összedobok egy kis összesítőt.
Ki kell választani viszont a következő fajtát. Úgyhogy akinek kedve van hozzá az a jobb oldali oszlopban szavazhat a vizsgálandó nedű tárgyára, ezzel is segítve a szerkesztőt ebben a felettébb nehéz döntés meghozatalában.
A szavazásokat jövő hét péntekig, azaz február 16-ig várom.

3 Comments:

Telki Cuvée said...

Kiváncsian várom a szavazás eredményét! Eddig számomra kedvezően alakul a dolog, igaz talán ha 5-en szavaztunk eddig. Egyébként március 16-18 között Balfra megyünk, hogy a helyszínen ízleljünk meg néhányat az ottani nedük közül. Eddig a Luka, Taschner és Weninger pincék voltak a jelöltek, de lehet, hogy a "teszt" nyomán változik/bővül a kör. Bár a Luka pincészetet semmiért ki nem hagynám, remélem tudnak majd fogadni.
A jővő péntek viszont szerintem febr. 16. Nekem egyébként is mindegy, már szavaztam és nem fogok nemtelen praktikákkal élni ez eredmény befolyásolása érdekében. Már csak azért sem, mert a többi jelölt is érdekel.

Spicc said...

Köszönöm, korrigáltam.
Én minden pénteken csak 1 palackot fogok kóstolni a kiválasztott fajtából, úgyhogy mire végig ér a kör az bő egy hónap. Neked jó kóstolást Balfon!

Névtelen said...

La investigacin muestra que las dietas que te hace perder
peso demasiado rpido slo terminan regresandote ese peso de nuevo y con seriedade, honestidade, foco no cliente.

como bajar de peso Rapido Sobre
una dieta liquida libera hormonas. Lo ms probable es
que las hormonas esten desequilibradas, los giros ayudan a desbloquear su
capacidad de perder peso rpidamente debido a las hormonas equilibradas.Oggi si parla molto di benessere dieta para perder kilos? El ejercicio es un factor,
pero la dieta es el rey cuando se trata de controlar
el peso de toda la vida. bajar de peso
Aunque muchas versiones de esta dieta afirman haber sido creado por una caloras, tambin son muy
nutritivos. Adems, elije granos enteros sobre los
carbohidratos refinados.

Olvasd el a legfrissebbeket!