left KEZDŐSZŐLÉSZ: Művelten alkoholizálok

szerda, február 07, 2007

Művelten alkoholizálok


Nagy örömömre kis országunk bátran mondhatjuk legrégibb, leglátogatottabb és bizton legszínvonalasabb, a borkultúrára specializálódott blogja, azaz a Művelt Alkoholista rászánt egy tényleg kedves bejegyzést az új generációs, szőlőben-borban nyomuló, nemrég indult blogcsikókra, névszerint Szőlősgazdára alias Rambóra illetve eme url címre.

Tényleg megtiszteltetve érzem magam na. Én sokat köszönhetek lelkileg úgymond az MA-nak. Biztos vagyok benne, hogy részük van abban ahol ma tartok a szőlészet-borászat iránti kapcsolatomban. Tudatos hozzáállásukkal meg példát is mutattak indirekte abban is, hogy meg lehet szerettetni dolgokat ha komolyan hiszünk bennük, illetve ha komolyan foglalkozunk velük. Úgyhogy extra erőt tán nem kellett adni a folytatáshoz, de mindenképp nagy örömmel tölt el, hogy esetleg tényleg hozzá tudok tenni valamit a nagy egészhez.

Ne feledkezzünk meg azonban a hasonló témában irogató további blogtársakról sem, a Somogyi parasztházról, Borboyról illetve Derekhegyről, akiknek linkjeit megtaláljátok a kedvenc blogok- fórumok rovatban is.

Ti meg kísérjetek ezen ez úton ameddig csak lehet, azt kívánom.
Művelt Alkoholistáknak meg további művelt alkoholizálást még sokáig!

1 Comment:

Derékhegy said...

Köszönöm szépen,hogy megemlítettél. De ahogy a Bussay mester mondaná, ez csak hiúság.Igyekszem a blogot is fejleszteni,de a honlap most még előrébb tart. Egyébként el is költöztettem. Az új címe a következő: http://derekhegy.extra.hu, s nemsokára a www.derekhegy.hu ál domain kerül "ráhúzásra". És persze én is kifejezném az elismerésemet Nektek. Magam is úgy gondoltam, hogy nagyon sokat dolgoztál ezen a honlapon, s nagy lelkesedéssel nap nap után fejlesztetted. Minden elismerésem, s csak így tovább!

Üdv:Derékhegy

Olvasd el a legfrissebbeket!