left KEZDŐSZŐLÉSZ: Gyere ki a hegyoldalba - utolsó felhívás

hétfő, december 10, 2007

Gyere ki a hegyoldalba - utolsó felhívás


Alakulgat a szombatra (dec.15) beharangozott pincetúra. Akit még esetleg érdekelne egy ismerkedés a Kezdőszőlész kezdő boraival, az emailcím megadásával (vagy email küldésével) kap tőlem válaszként egy emailt a részletekről. Mindenkit szívesen látok.
Egy-két korábban jelentkező potenciális pincetúrázó (pithew, sájmon...) még nem tette meg ezt a lépést, azonban ha még érdekel akkor viszont mindenképp tegyétek meg, mert különben anyátlanul fogtok bolyongani a szőlőhegyen.
Gábornak meg az Aszár-Neszmélyi borvidékről hiába küldök válaszemait, azt írja vissza a rendszer hogy az emil nem továbbítható. Kérném ő is jelentkezzen, ha olvassa e sorokat.

2 Comments:

Névtelen said...

köszönöm az újabb jelzést a kóstolóról, nagyon mennék, de egy külföldi út megakadályoz ebben, remélem máskor összejön és akkor én is viszek a saját borbó, megígérem.
pithew

Szőlősgazda said...

Szia Spicc!

Hívtalak, de kiderült, hogy az a számod már nem a számod, és nem tudták megadni a mostani számodat.

Sajnos nem tudok menni, az egész hétvégém összeomlott. Most lett volna Akaliban hegyközségi gyűlés, oda se tudok lemenni a hó miatt, és így nincs borom se, amit hozni szerettem volna.

Úgy terveztem, hogy hazafalé benézek hozzátok, mert Budapest Balaton felőli oldala útba esik, de mivel nem megyek, és nálunk (Mogyoród) folyamatosan havazik, így nem indulok útnak.

Nagyon reménykedek egy "B" időpontban, akkor remélem nem jön közbe se karácsonyi tömeg, se havazás.

Most irígykedek, mert te legalább tudod kóstolni a borod, én meg még azt se...

Olvasd el a legfrissebbeket!