tag:blogger.com,1999:blog-34419136.post7024724207507532743..comments2023-10-29T15:51:23.268+01:00Comments on KEZDŐSZŐLÉSZ: HáziborSpicchttp://www.blogger.com/profile/15724713756303912723noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-34419136.post-74517729726019521892009-04-06T05:39:00.000+02:002009-04-06T05:39:00.000+02:00Igazából ez a fajta tárolás csak gyors fogyasztás ...Igazából ez a fajta tárolás csak gyors fogyasztás esetén használható, mert a záródás messze nem hermetikus. <BR/>Inkább esztétikum miatt szeretem én is. Ha azonnal kell fogyasztani, akkor ebben rakom az asztalra és nem a kancsóban.Spicchttps://www.blogger.com/profile/15724713756303912723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34419136.post-57256536676819211622009-04-05T21:50:00.000+02:002009-04-05T21:50:00.000+02:00Nagyon tettszenek a csatosüvegek, kicsit a régebbi...Nagyon tettszenek a csatosüvegek, kicsit a régebbi korokat idézi (retro :)). Kérdezem, hogy ugyanolyan jó benne bort tartani mintha parafával lenne lezárva? Mert ez hermetikusan zár, a parafa meg ugye "élő" anyag, (bár leviaszolva már más).angelerohttps://www.blogger.com/profile/03422458870751031835noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34419136.post-15464591116851915402009-04-03T14:32:00.000+02:002009-04-03T14:32:00.000+02:00Köszi - a csatos üvegek az azonnali fogyasztásra s...Köszi - a csatos üvegek az azonnali fogyasztásra szánt borokra vannak nálam kitalálva. Guszták és visszacsatolhatók úgy hogy nem veszik el a csatjuk.<BR/>Egyébként a vörös is szépen le van tisztulva. Fehérrel inkább az a baj, hogy nem tudom kiszedni a bakszagot belőle, kapásbor...Spicchttps://www.blogger.com/profile/15724713756303912723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34419136.post-60979337148146194152009-04-03T12:23:00.000+02:002009-04-03T12:23:00.000+02:00Tele kell tölteni az üveget, vagy gyorsan meginni,...Tele kell tölteni az üveget, vagy gyorsan meginni, mert így romlik a minőség!<BR/>Amúgy a fehér igen tisztának tűnik!Anonymousnoreply@blogger.com